Lopott járművek
Támogatóink
Médiaajánló
Rendszám alapú keresés
Navigáció
Jelenlévő felhasználók
Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.
Új felhasználók
  • Bambi
  • Vladimirren
Kövessen a Facebookon is!

Továbbra is csökken a gépjárműlopások száma

Folytatódik a pozitív tendencia az autovadasz.eu weboldalra bejelentett ellopott gépjárművek számának a csökkenésében.

Újabb lopott Opel Combo került elő

Az AUTOVADASZ.EU munkatársa január 12-én találtam meg a videón található lopott Opel Combót, melyet még 2015 decemberében loptak el. Az autót Budapesten a VII. kerületből vitték el a tolvajok és a XV. kerületben lett meg a kocsi.

Csökken a gépjárműlopások száma!

Csökken a gépjárműlopások száma az AUTOVADASZ.EU weboldal bejelentései alapján, a 2015-ös évre szóló autólopási statisztika szerint, ami nagyon meglepő eredményeket hozott.

Újpesti polgárőrök találtak lopott autót

Augusztus 8-án ismét lopott autót találtak az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagjai, azaz Dalia Szandra és Nagy László.  Az autót a VII-ik kerületi kapitányság körözte. A kocsit a Sigmoid rendszámfelismerő rendszerrel sikerült kiszűrni.

...és már megint meglett egy ellopott autó!!!

Reméljük mostantól minden nap ilyen lesz! Ismét meglett egy ellopott autó! A tegnapi híradásunk mintha ismételné önmagát, ismét önöknek köszönhetően lett meg egy ellopott BMW. Ismételteten nagyon köszönjük, hogy közvetett közreműködésünknek köszönhetően önök segítettek egy bajba jutott embertársukon!

Ismét önök talátak meg egy lopott autót! Nagyon köszönjük!

Pár perccel ezelőtt a következő e-mail landolt az autovadasz.egyesulet@gmail.com címen elérhető internetes postaládánkban:

Nagyon nagy öröm olvasni ilyen leveleket és tudni azt, hogy mekkora nagy haszna van a közhasznú munkánknak.

Ezúton is szeretném megköszönni a gépkocsi megtalálását annak az ismeretlennek, aki közvetett közreműködésünkkel segített a másik bajba jutott embertársán.

 

Vezda László - AUTOVADASZ.EU

Alkalom szülte autótolvajok

A rendőrség által kézre kerített gépjárműtolvajok

Az elmúlt két napban a nyíregyházi és a Csongrád megyei rendőrök is gépjárműtolvajokat helyeztek előzetes letartóztatásba.

A témában a police.hu portálon olvasható közlemények az alábbi linkeken érhetők el.

Lebukott a T4 tolvajbanda is?

A rendőrség által közölt fotókból legalábbis az derül ki, hogy VW T4-esekre, azaz a transporterek negyedik generációjára szakosodott a bűnbanda. Január 7-én az Érdi Mazda E2200-as tolvajbanda lefüleléséről számolhattunk be, most pedig ezek a pozitív hírek olvashatók a POLICE.HU rendőrségi portálon:

Meglett egy ellopott Lada Samara