Lopott járművek
Támogatóink
Médiaajánló
Rendszám alapú keresés
Navigáció
Jelenlévő felhasználók
Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.
Új felhasználók
  • Bambi
  • Vladimirren
Kövessen a Facebookon is!

Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről

Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület

NAKE közgyűlési jegyzőkönyv 2014 május 17.

 

Megismételt KÖZGYŰLÉS

Autóvadászok szüreteltek Kiskőrösön

Igaz, nem szőlőt, hanem szabálytalanul közlekedő autósokat termeltek be a borairól is híres város és a helyi rendőrkapitányság illetékességi területe alá tartozó közutakról az augusztus 29-án a Kiskőrösi Rendőrkapitányság által megrendezett autóvadászaton. A rendezvényt Kothencz Zoltán a kapitányság közlekedési osztályának a vezetője nyitotta meg.

Egyik szemem sír, a másik remeg

Az április 27-én megtartott „Szigetszentmiklósi Autóvadászat” bár eredményesen zárult, az autóvadászok mégsem érzeték úgy, hogy az eredmények jók lettek volna. Ugyan több az emberi életekre is veszélyt rejtő roncsot szűrtek ki a közlekedő autók sorából, ámde az on-line rendszer hibájának köszönhetően hiába tettek meg mindent annak érdekében, hogy társadalmi munkájukat kiemelkedően végezzék, ez a hibájukon kívül nem valósulhatott meg.

Tavaszköszöntő autóvadászat

- A cikk a Zsaru magazin 15. számának a 13-ik oldalán jelent meg -

Összehangolt autóvadászatot indított március 24-én a XXIII. kerületi önkormányzat, a XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság  és a Soroksári Polgárőrség. A szervezők a NAKE autóvadászai, polgárőrök, közterület-felügyelők segítségével gépjárműveket vontak ellenőrzés alá. Az akció főszervezője Egressy Pál nyugalmazott rendőrezredes és Makádi Katalin rendőr alezredes a XXIII. kerület kapitányságvezetője volt.

Forgalomból kivont autók tucatja bukott le az autóvadász akció során

A héten összehangolt bűnügyi és közlekedésbiztonsági akciót szervezett a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság.

A Délmagyar.hu portálon közzétett beszámoló IDE KATTINTVA olvasható.

Salgótarjáni autóvadászat

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának balassagyarmati alosztálya fokozott közúti ellenőrzést szervezett, melyhez rendszámfelismerő készülékeket biztosított, a NAKE autóvadászainak köszönhetően.

Kiskőrös: életveszélyes roncsokat szűrtek ki az autóvadászok

Az augusztus 18-án, a Bács-Kiskun Megyei önkormányzat támogatásával megrendezett Kiskőrösi autóvadászaton 9 autóvadász csapat vette górcső alá a város és a környező települések útjait. A rendezvényt Lovasi Attila, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetője és Kothencz Zoltán, a Kapitányság közlekedési osztályának a vezetője nyitotta meg.

Eredményes volt a III. Savaria Autóvadászat

Június 23-án és 24-én Bükfürdő városa adott otthont a Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület, azaz a NAKE autóvadászainak és a Zsaru-CAR autókereső egység önkénteseinek, akik a III. Savaria Autóvadászatra érkeztek. Az autóvadászok Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának és a Büki Polgárőrség felkérésére speciális kamerás gépjármű ellenőrzési eszközeiknek köszönhetően górcső alá vették Vas megye közútjait és parkolóit.

Autóvadászat Dunaújvárosban – Mindenki jól dolgozott, csak az on-line hálózat nem

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a Dunaújvárosi Városvédő Polgárőrség által szervezett II. Pentele Autóvadász Kupán 10 autóvadász csapat vette górcső alá a környék útjait. Az autóvadászok munkáját a Dunaújvárosai Rendőrkapitányság beosztottjain kívül a Nemzeti Adó - és Vámhivatal munkatársai, valamint a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai is segítették.